ZondagWorkshops in groepen

Groepssamenstelling: 8 tot 12 personen.

Kosten: 50 euro p.p.

Voor 10 euro extra mag een vriend/ vriendin mee!

Locatie: Yogaloft, Zijlbaan 42, Leiderdorp.

Workshop “positief opvoeden met NLP”: praktisch dagdeel met achtergronden van het kind in ontwikkeling, herkomst en werking van NLP-technieken, oefeningen en direct bruikbare tips voor het reilen en zeilen in omgang met je kind(eren).

Workshop “hechtingproces bij kinderen”: Ontwikkeling van gezonde hechting in de ouderkindrelatie, verschillende fasen, eenkennigheid, scheidingsangst, ik-ontwikkeling, loslaten, onafhankelijkheid, opvoedingsopgaven en tips. 

2-daagse Workshop “Familieopstellingen”:  Praktische tweedaagse: Werken met familieopstellingen en met ons verlangen. Hoe werken  interpersoonlijke dynamieken. Waar komen we vandaan? Hoe werkt dat door in onze relaties en in ons gezin? Met kennis hierover besluiten tot verandering.

Workshop “Delen van jezelf”: Werken met jouw teveel van het goede, de pijn die eronder zit en het deel in jou wat daar op een gezonde manier mee om kan gaan (verlangen). Weer Opstellingen maar anders.  Van inter-persoonlijke dynamiek naar ons intra-persoonlijk evenwicht. Ken jezelf.         

Genoemde prijzen zijn incl BTW,  incl. koffie, thee en lekkernijen (excl.lunch)

Contact Formulier
*(Verplicht veld)