februari 2016

Mooie workshops zijn er geweest!

nlp wereldmodelbaby bijziendfamilieopstellingenmoeder en kindburnouten nu even niets

Positief opvoeden met behulp van NLP in het najaar; Wat hebben we aandacht gegeven: “zeg wat je wil zien, doe aan Voorleven, alles wat aandacht krijgt groeit, maar vooral: hoe kom ik aan bij mijn kind? Puberbrein! ” Het was een positieve praktische leuke dag!

In januari: Hechtingproces bij kinderen en de ouderrol daarbij; ja natuurlijk praten we over de ontwikkeling van dat kleine kindje, al voor de geboorte start het hechtingproces, de eerste maanden, jaren erna. Maar natuurlijk komen we ook uit bij onszelf als ouders. Hoe doen we dat eigenlijk? Wat maakt dat dingen vanzelf gaan? Wat ligt ervoor als het minder makkelijk gaat of onbekend is? Leerzame dag, veel informatie en t raakt ook iets aan.

Vorige week nog: Mamazelf, familieopstellingen; Iedere vraag, hoe groot of klein ook, mag er zijn. Van gewoon nieuwsgierig kennismaken tot het issue waar je al tijden mee bezig bent. Met een veilige groep volwassenen kijk jij naar een voor jou concrete vraag.
Uiteindelijk kom je daar ook weer bij uit. En intussen heb je ervaren hoe je systeem van herkomst door jou beleefd wordt, met jouw verlangen als leidraad. Inzicht in hoe jouw familiesysteem voor je gewerkt heeft of nog doet.

En als het de tijd daarvoor is,

kom 17 april 2016 naar de Workshop Mamazelf, vervolg: wetende van je familiesysteem, werk je met jouw verlangen. Hoe werken de dynamieken in jezelf? Leren over de verschillende delen: traumadeel, overlevingsdeel, met het gezonde deel als basis, telkens.

Ikzelf heb voldoening, binnen deze praktijk, om dit mogelijk te maken, voor eenieder. Draag zorg voor professionaliteit en toewijding. Om dat te kunnen doen, heb ook ik, net als ieder ander, echt de tijd nodig om tot rust en bij mezelf te komen. Het leven geeft zoveel in hoog tempo, ik snak soms naar n Mindful stukje aarde! Ik probeer dat te maken, op gezette tijden, heerlijk!