augustus 2016

augustus 2016.

Na een heerlijke vakantie: Een nieuw seizoen. De workshops beginnen weer. Er zit een natuurlijke opbouw in: nieuw schooljaar, nieuwe voornemens:

Positief opvoeden mbv NLP op zondag 23 oktober. Dit is rond de week van de opvoeding. Vrolijke en positief krachtige, nuttige workshop

Hechtingproces bij kinderen en de ouderrol daarbij op zondag 13 november. Het blijft relevant, ook op bijv. puberleeftijd: hoe je gehecht bent aan de personen waarmee je begon, zo ga je ook om met vriendschappen. Hier is veel te leren voor ouders, ouders zijn zeer geinteresseerd. Niet alleen in het hechtingproces de eerste maanden, maar ook na het eerste jaar, de peutertijd, de kleutertijd. Hechtings-stijlen.

Dan familieopstellingen. Velen hebben er van gehoord, er mee te maken gehad. eens meegekeken en nu volgen ze een workshop: Soms is er een specifieke vraag rondom het eigen gezin of het gezin van herkomst. Dan weer is het gewoon nieuwsgierigheid, of is er een probleem in het werk wat mogelijk te maken heeft met problemen van toen. Kom kijken, welkom! De workshop is op za&zo middag 11&12 februari2017

En tot slot: Workshop van 2 april 2017 delen van jezelf: jouw teveel van het goede, de pijn die eronder zit en dat deel in jou wat daar op een gezonde manier mee om kan gaan. De inhoud: “intrapersoonlijke dynamiek, hoe doe ik dat nou met mezelf van binnen, hoe reageer ik nu op situaties,prikkels, personen van buiten?” blijft voor mij telkens weer verrassend actueel spelen. En ik denk in ieder van ons. Ken u zelve.

Met de begeleiding binnen deze praktijk hoop ik dat iedere volwassene, iedere ouder, zichzelf goed kan leren kennen, dingen herkennen, of zich leren hervinden. Dit leidt tot gelukkiger volwassenen en gelukkige kinderen, die hun eigen nieuwe levenspad gaan. Prachtig!